Adevarul despre fericire

Se scriu multe carti despre fericire, iubire, dragoste, cat despre sex nici nu mai vorbim. Din pacate in scoala nu se face educatie, pregatire pentru viata. Multi au diplome si despre modul in care le-au obtinut nu discutam. Altii au Scoala Vietii. In momentul cand esti doar cu partenerul tau fata in fata, diplomele au valoare zero. Aici intervin adevarurile despre fericire.

De ce spun asta? Pentru ca adevarul ,,Nici intr-o viata de om nu-l poti cunoaste pe cel de langa tine” este valabil si nu va inceta sa dispara. Fata in fata esti doar tu cu ea, sau tu cu el.

Tocmai de aceea si probabil si cu ajutorul vostru, vom face o culegere de adevaruri pe care le vom posta aici, adunate din viata de zi cu zi ca sa fie cel putin citite.

Este adevarat …..

– Orice barbat are nevoie de o femeie in momentul in care viata sa este un dezastru, deoarece, asemenea unui joc de sah, regina are rolul de a proteja regele.
– Cand neincrederea a aparut, prietenia s-a sfarsit.
– Iubirea nu trebuie sa fie perfecta….. ea trebuie sa existe si sa fie adevarata.
– O relaţie bună nu este intamplatoare. Are nevoie de timp, rabdare si doua persoane care doresc cu adevărat sa fie impreuna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.