In Japonia este popular obiceiul de a bea apa imediat dupa trezire in fiecare dimineata. Cercetarile au demonstrat valoarea acestui obicei. Pentru cei in varsta si pentru bolile grave ca si pentru bolile moderne, tratamentul cu apa a fost considerat de succes de catre o societate medicala japoneza, ca tratament sigur 100% pentru urmatoarele boli:

– dureri de cap, dureri ale corpului, sistemul circulator, artrita, batai puternice ale inimii, epilepsie, grasimi in exces, astm bronsic, tuberculoza, meningita, boli de ficat si  urina, voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, toate bolile de ochi, cancer la organele genitale si dereglari menstruale, boli ale urechilor, nasului si gatului.

METODE DE FOLOSIRE A APEI CA TRATAMENT

Dimineata, imediat dupa trezire, inainte de a va spala pe dinti, beti 4x 160 ml apa (aproximativ o jumatate de litru in total)
Spalati-va pe dinti dar nu mancati si nu beti nimic timp de 45 minute.
Dupa 45 minute puteti bea si manca normal.
Dupa 15 minute de la micul dejun, pranz sau cina nu mancati si nu beti nimic 2 ore.
Cei care sunt batrani sau bolnavi si nu pot bea 4 pahare cu apa la inceput pot incepe prin a bea apa mai putina si sa creasca gradual pana la 4 pahare pe zi.

Metoda de mai sus va vindeca boli si toata lumea se poate bucura de o viata sanatoasa.

Numarul de zile de tratament necesar pentru vindecarea, controlul, reducerea principalelor boli:

1. Presiune ridicata a sangelui- 30 zile
2. Gastrita – 10 zile
3. Diabet – 30 zile
4. Constipatie- 10 zile
5. Cancer- 180 zile
6. Tuberculoza- 90 zile
7. Pacientii cu artrita ar trebui sa urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile in prima saptamana si incepand din a doua saptamana zilnic.

Aceasta metoda de tratament nu are efecte adverse; oricum, la inceputul tratamentului s-ar putea sa fie necesar sa urinati de mai multe ori.
Este si mai bine daca continuati acest tratament ca o activitate de rutina in viata voastra. Beti apa si veti ramane sanatosi si activi.

Nu beti apa la masa.
Pentru cei carora le place sa bea apa rece, la masa, aceste randuri sunt pentru voi!
Apa rece va solidifica mancarurile uleioase pe care tocmai le-ati consumat.
Va va incetini digestia. Odata ce acest „noroi” reactioneaza cu acidul, va fi absorbit mai repede decat hrana solida. Va depune un strat pe intestine.
Foarte curand, acesta se va transforma in grasime si va duce la cancer.
Este cel mai indicat sa beti supa fierbinte sau apa calda dupa masa.

Cu cat stim mai multe, cu atat sansele de a supravietui sunt mai mari.