Revizii tehnice Nissan Juke. Cat costa consumabilele.

Majoritatea romanilor, adica cei care muncesc cinstit, platesc taxe si impozite la stat si sunt corecti, isi cumpara masini noi cu mari sacrificii. Doua par a fi criteriile mai importante (dar nu singurele) care stau la baza alegerilor lor: consumul de carburant si costurile reviziilor.

Am sa ma refer aici la alegerea facuta de mine si anume un Nissan Juke cu motor 1.5 DCI diesel. Consumabilele pe care le folosesc la aceasta masina le gasesti aici.

Inainte de a le cumpara, evident ca multi dintre voi, am intrebat la reprezentanta, prieteni, cunoscuti, m-am documentat pe forumuri in ceea ce priveste calitatea lor dar si locul de unde sa le cumpar, nu inainte de a face un calcul al lor.

Primul pas a fost sa trimit un e-mail la reprezentanta Nissan si sa intreb prima data acolo. Raspunsul lor a fost lamuritor: ,,1350 RON cu TVA cu tot cu manopera. Piesele sunt pe stoc”.

Al doilea pas a fost sa ma interesez la o firma de unde achizitionez de mai multa vreme consumabile si al caror pret mi s-a parut cel mai de bun simt si anume 350 RON toate consumabilele.

Al treilea pas a fost sa obtin informatii despre un mecanic de bun simt, competent, cu care sa empatizez foarte bine si care are si el un mic service. Fac acest lucru deoarece doresc sa incurajez micii intreprinzatori. In fond si reprezentanta si acest mecanic presteaza aceeasi activitate, insa micile detalii in ceea ce ma priveste fac diferenta.

Am gasit prin recomandare un mecanic (mi-a placut foarte mult de dansul), m-am programat, am schimbat consumabilele si manopera a fost 80 RON.

In TOTAL m-a costat 430 RON, evident si cu bon de casa, adica totul fiscalizat.

Diferenta? 1350 – 430 = 920 RON. 

Acum fiecare face alegerile pe care le doreste.

Drumuri bune sa aveti si incercati din rasputeri sa va respectati partenerii de trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.