Ce nu poti ierta?

,,Care ar fi lucrul peste care nu ai putea trece intr-o relatie?’’

Pornind de la aceasa intrebare mi-am propus sa va prezint si voua subiectul – Intr-o relatie de prietenie sau casatorie, ce nu poti ierta?

Prietenia si casatoria este cam acelasi lucru. Cele doua realitati sunt departajate de un petec de hartie a carui culoare se poate invechi, sau nici macar nu apuca sa i se usuce cerneala pe el. Totul depinde cei care il semneaza. Ar mai putea spune unii ca intr-o casatorie ai mai multe obligatii. La urma urmei, prietenia de lunga durata ce reprezinta? O casatorie fara hartie.

Revenind la discutia noastra, este musai sa acceptam ca prietenia si casatoria suporta sau ar trebuie sa suporte si bunele si relele. Fiindca subiectul nostru este ,,Ce nu poti ierta?’’ presupunem ca in relatia voastra au aparut neintelegeri. Unele dintre ele pot fi simple ciondaneli, altele pot avea gradul de cearta, altele pot degenera pana la violente.

Problema de abia acum apare. Unii trec usor sau incearca sa treaca mai usor peste neintelegeri si pot ierta alegand sa mearga mai departe. Altii nu pot ierta nici macar vantul care adie usor.

Intrebarea este simpla si cu ajutorul vostru poate reusim sa facem si un clasament al lucrurilor care pot fi iertate dar si unul al celor care nu pot fi trecute.

Intr-o relatie tu ce poti ierta si ce nu poti ierta?

Raspunsurile mele sunt:

Pot ierta : Orice.
Nu pot ierta : 1. Tradarea 2. Minciuna 3. Lipsa de incredere.

Astept raspunsurile tale fie in comentarii fie la adresa de e-mail bucurie@artarelaxarii.ro

Un răspuns la „Ce nu poti ierta?”

  1. Pot ierta orice, pot ierta pentru ca Dumnezeu a facut-o inaintea mea. M-a iertat pe mine pentru orice. Cine sunt eu sa spun , nu pot! Pot pentru ca a iubi inseamna a ierta. Iar eu m-am nascut sa fiu iubire! Minunat articol!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.