Daca vrem sa scoatem ce-i mai bun din cei din jur

Ati observat ca va simtiti diferit in prezenta oamenilor? Cu unii va simtiti bine dispusi, veseli, dornici de viata. Cu altii parca vi se ineacadintr-o data toate corabiile. Unii parca aprind in voi o flacara, o bucurie; dintr-o data uitati ceva ce va necajea mai inainte, sau dati necazului o alta interpretare intr-un sens pozitiv pentru voi. Si asta cum? Doar datorita prezentei langa voi a unui om luminos.

Asta nu inseamna sa puneti starile si schimbarile voastre interioare doar pe prezenta celor din jur. Cei de langa voi va pot ajuta, va pot arata un drum insa sursa si izvorul schimbarii ramanem noi insine. Daca nu avem in noi bucurie si lumina, ele nu se vor activa daor prin prezenta unui om luminos. Daca nu avem in noi iubirea, nu ne putem indragosti de nimeni si nu putem simti iubire pentru un alt om.

Secretul luminii este in fiecare dintre noi. Secretul marilor iubiri si al bucuriei, al suferintei si al deznadejdii este propria noastra lumina, care se naste in suflet si care este schimbat prin minte.

Un om intunecat trezeste intunericul din noi, cel luminos trezeste lumina pe care poate am uitat-o in noi, sau am observat ca nu o avem. Cand intalnim iubirea in afara noastra se intampla doar pentru ca ea este, mai inainte de toate, in interiorul nostru, in sufletul propriu. Mintea noastra nu stie, dar sufletul sesizeaza imediat si se bucura.

Cand cineva ne place, este pentru ca sufletul nostru recunoaste ceva ce contine si el inauntrul sau. Fiecare dintre noi are puterea de a transforma sentimentele si gandurile proprii, asa cum avem darul dvin de a fi, prin prezenta noastra luminoasa, stimului pentru lumina ascunsa in sufletele celorlalti.

Credeti ca putem schimba sentimentele si gandurile altor oameni? Nu. Dar prin vibratiile noastre curate aducem la lumina tot ce si ei au mai curat in interior. De aceea ne simtim diferit unii cu altii; vibratia sentimentelor face ca vibratiile mai puternice, mai inalte, sa se impuna si sa scoata in exterior ce avem mai bun sau mai putin bun in noi.

Asa se face ca ne comportam diferit unii cu altii si ne simtim atat de diferit unii in preenta altora. Daca vrem sa scoatem ce-i mai bun din cei din jur, trebuie sa fim noi insine puternici in bunatate si puternici in iubire. Altfel, vom fi impinsi sa gandim negativ, sa ne simtim deprimati si ingrijorati, asa cum sunt cei ce ne inconjoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.