Dam buluc la limbare, dar la munca… nu?

Perioada asta in martie-mai 2020 in care terra si-a redus serios motoarele, nu mi-a schimbat decat in bine statul acasa. Zi de zi am lucrat din zori pana-n apus in curte.

Cam despre asta as vrea sa vorbesc aici si anume ca, odata cu  asa-zisa relaxare din 15 mai, multi au dat buluc in parcuri, la mare, in piete, la cumparaturi de haine. Dar zau ca multi nu prea se inghesuie sa sa dea buluc sa puna gresie, sa monteze pavele, sa sudeze o poarta ti multe altele.
Adica lumea nu prea se inghesuie sa munceasca, desi am vazut prin jurul casei mele cum timp de 2 luni, unii nu au miscat un pai prin ograda. Au stat in casa, nu au fost la serviciu, dar nici ca au dat cu o matura. Nu ca ar fi problema mea, nici pe departe, este o simpla constatare si te mai miri ca suntem ca tara unde suntem.

Acum caut un faiantar sa-mi monteze gresie pe o terasa, intr-o logie si sa placheze o fundatie de gard. Nu-l gasesc pe ala care sa fie macar serios, dara-mi-te sa mai stie si meserie! Neseriosi au fost multi si pana acum, dar pandemia le-o fi agravat situatia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.