De ce divorteaza oamenii

Am ales acest subiect deoarece constat ca oamenii se indeparteaza tot mai mult unii de altii. Faceti voi insiva un experiment si uitati-va in jurul vostru atunci cand calatoriti cu metroul, tramvaiul, autobuzul sau cand va plimbati prin parcuri. Am privit cu atentie oamenii si i-am regasit tot mai departati unii de altii, chiar si atunci cand mergeau unul langa altul.

Divortul, drumul catre libertate?

Pana in luna septembrie a anului 2011, aproape 6.500 de certificate de divort au fost eliberate, in peste 2300 de cazuri fiind vorba despre cupluri ai caror parteneri au varste cuprinse intre 30 si 40 de ani.
Asa suna comunicatul oficial al Ministerului Administratiei si Internelor.

Poate ca unii dintre voi fac parte din aceasta situatie, ati divortat poate in anul 2012 sau sunteti din nefericire, chiar acum, intr-un asemenea caz. Cele prezentate mai sus sunt date oficiale ale celor care au un act de casatorie, dar daca ar fi sa luam toate cuplurile care se despart si care au minim o vechime de 1 an impreuna, atunci statistica ar fi si mai ingrijoratoare.

De ce divorteaza oamenii

Sunt convins ca exista destule statistici care ne spun care sunt cele mai comune motive care conduc la o despartire. Tocmai de aceea am sa incerc sa va implic in discutii si sa va captez atentia, cerandu-va parerea in ceea ce priveste subiectul IUBIRE.

In articolul ,,Mai ai timp sa iubesti?’’ va intrebam daca mai exista timp si pentru asa ceva. Am pus aceasta intrebare deoarece lipsa iubirii o consider principalul factor care conduce la o despartire. Cand spun despartire ma refer la orice tip de despartire, nu doar la cei care au acel petec de hartie semnat la primarie. Poti trai cu o persoana o viata intreaga fara sa ai nevoie de un act de la primarie, cum tot asa de bine te poti desparti dupa 1 an, 2 ani, 18 ani, 25 de ani etc.

Unde dragoste nu e nimic nu e

Iubirea, dragostea este un semntiment care nicicand nu va putea fi definit, oricat de savanti ar fi unii si altii. Ele doar se traiesc, se simt, ele doar exista. Retete exista? Da, una singura. COMPATIBILITATEA. Este vorba despre compatibilitatea dintre parteneri. Din analizele destinului pe care le-am efectuat pe acest subiect, am inteles ca doi oameni compatibili au o rata mica de a se desparti. Asta nu inseamna ca doi oameni care nu sunt destul de compatibili nu pot supravietui. Ba da, o pot face, insa fie ei isi asuma reciproc acest risc si isi infrang nemultumirile mergand pana la final, fie vine momentul 0 (zero) cand despartirea este inevitabila. Cand va fi aceasta? Ceea ce stim sigur ea va veni cu siguranta.

Tu ce parere ai? Esti intr-un asemenea caz? Ce sfaturi ai putea oferi din experienta ta?

Si nu rata articolul viitor: Retelele de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.