Despre

Anii trec fie ca vrei, fie ca nu-ti doresti. La un moment dat momentul acela in care tii creionul in mana si tragi o linie orizontala va veni. Iar atunci iti poti da singur(a) seama daca esti deasupra liniei sau dedesubtul ei. Acela este momentul in care iti trec multe idei prin cap, insa stii cum este…. viata este una singura iar noi, ca indivizi avem un singur destin pe care ar trebui sa avem intelepciunea de a-l intelege la momentul potrivit.

Ceea ce am reusit sa inteleg pana acum au fost doua lucruri extrem de interesante dar mai ales importante:
a. nimic in viata nu este intamplator, totul se intampla cu un scop
b. schimbarea este singura constanta a vietii

Aceste 2 invataturi m-au creionat pe mine si chiar au si au avut loc de-a lungul vremilor asa cum imi place a o spune. Si tot ce s-a intamplat in viata a avut ca baza aceste ziceri.

Acum a venit randul acestui site, artarelaxarii.ro, o unealta de joaca pe care l-am creat cu multi ani in urma cu ajutorul prietenilor priceputi in ale programarii, design-ului. Pare o chestiune simpla insa partea frumoasa a lui este ca te ajuta sa descoperi oameni, locuri, fapte si sa le prezinti si altora. De aceea mi-am propus ca descoperirile faine pe care le fac sa le prezint aici si sa scot la iveala partile faine si amuzante ale momentului trait.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.