Feng Shui sau disciplina milenara

Despre Feng Shui scriu multi amatori, dar in realitate doar adevaratii maestrii si elevii lor stiu cu ce se mananca. Pentru ca Feng Shui este o disciplina complexa, cu o baza spirituala, dar si stiintifica.

Din pacate comerciantii ies pe piata cu tot felul de amulete norocoase care nu au nici o legatura cu Feng Shui.

Initiata de chinezi, astazi Feng Shui a devenit o arta universala.

Ce inseamna Feng Shui si cand a luat fiinta?

Feng Shui este o tehnica veche de cinci mii de ani aparuta in timpul dinastiei Han in secolul III i.H. In traducere inseamna “Vant si Apa”. Feng Shui este expresia lirica ce evoca poetic inima acestei practici stravechi.

Semnificatia apei si a vantului.

Prin vant Planeta Mama respira, pe cand apa, al doilea element esential din natura revigoreaza viata pe pamant.
Vantul si apa sunt un adevarat izvor de energie care dau vietii un sens pozitiv. Pentru ca Feng Shui, in esenta sa, stie sa aranjeze intr-o ordine fireasca elementele de baza care ne inconjoara in viata cotidiana.

Cum actioneaza Feng Shui?

Oamenii mai putin cultivati nu cred in Feng Shui. Ei vad in aceasta disciplina o imbinare de ritualuri magice. In realitate Feng Shui ofera solutii practice pentru orice sector al vietii, fie ca e vorba de iubire, prosperitate sau o simpla schimbare de decor in locuinta.

Prin metode testate in timp, Feng Shui incearca sa aduca aspecte pozitive in locul lucrurilor apasatoare din existenta fiecaruia. Deoarece avem personalitati diferite si probleme diferite, Feng Shui vine cu solutii personalizate, adaptate nevoilor fiecaruia.

Feng Shui a avut un impact imens asupra oamenilor de pe intreaga planeta. Aceasta disciplina intervine in viata acelora care accepta schimbarea.
Indiferent ca v-ati gandit sa vopsiti altfel o cladire sau cautati implinirea profesionala, Feng Shui intervine, adoptand solutia optima in functie de situatie.

Feng Shui este o tehnica spirituala care ne face sa renastem fizic si metafizic.
Dar aceasta disciplina milenara nu infaptuieste miracole peste noapte. Pentru ca schimbarea incepe din interior. O data ce inveti sa atragi gandurile pozitive, sa nu te mai agati de trecut, sa faci fapte bune, soarta se schimba in sensul dorit.

Altfel, nimic nu iti va imbunatati  viata, nici macar Feng Shui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.