Mai ai timp sa iubesti?

Directia spre care vreau sa indrept acest articol este IUBIREA. De ce iubirea? Pentru ca in ultimii ani am constatat, numeroase cazuri in care lipsa iubirii a condus la despartiri si singuratate. Si tot in acesti ultimi ani statisticile spun ca numarul divorturilor a crescut intr-un ritm vertiginos.

Sa facem o precizare de la inceput. Discutam despre iubire, nu despre sex.

Privind in jur, pe strada , din masina, in metrou sau in tramvai am vazut multi oameni tristi, preocupati, ingandurati. Este adevarat ca situatia economica prin care trece fiecare, nu este cea mai grozava, insa oamenii nu se mai privesc in ochi. Oamenii nu mai relationeaza unii cu altii, nu se mai intalnesc, decat intr-un cadru mai oficial si doar cu scopuri foarte precise, si mai ales cu interese financiare.

De ce nu mai iubesc oamenii? De ce nu se mai iubesc oamenii? Daca ar fi sa ne luam dupa cantecul ,,Nu mai e timp’’ – Holograf feat Angela Gheorghiu, timpul ar fi de vina.

,,Nu mai e timp sa iubim,
Nu mai iubim caci nu mai e timp sa iubim,
Nu mai e timp sa ne imbratisam,
Nu mai e timp sa iertam,
Nu mai iubim caci nu mai stim sa iubim,
Nu mai e timp sa ne bucuram,
Nu mai e timp sa ne imbratisam’’

Iubirea nu tine cont de varsta si nu este doar o dorinta a tinerilor. Cand iubesti o poti face la orice varsta. Din pacate oamenii au ajuns sa se iubeasca intre ei din ce in ce mai rar, ca sa nu mai vorbim ca nu mai au timp sa iubeasca viata, natura, profesia, scoala etc.

Vin si te intreb: Tu mai ai timp sa iubesti?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.