Minunea din muntii Bucegi: Manastirea Caraiman

You may also like...

12 Responses

 1. IVAN ANA MARIA says:

  Acest articol dezvaluie ceea ce inseamna credinta pe care o poate avea orice crestin, credinta avuta de preotul(ctitorul) manastirii Caraiman.Credinta este liantul, puntea de legatura intre om si D-zeu, punte fara de care omul ar fi in neant,lipsit de orice speranta.Si eu am vizitat manastirea Caraiman.Este o manastire frumoasa in aer plutind ceva duhovnicesc, rupt de zgomotul orasului si agitatia zilelor noastre.

 2. Alina S. says:

  Nu am avut ocazia sa vizitez aceasta manastire dar dupa ce am citit acest articol pot spune cu siguranta ca a intrat pe lista mea. Frumos articolul!

 3. Emilia says:

  Cum se poate ajunge de la cluj la manastirea Caraiman?

 4. Manastirea Caraiman se afla in localitatea Busteni, la poalele masivului Caraiman. Daca mergi spre telecabina din Busteni, pe partea stanga, un indicator si o icoana arata poteca, cu dale de piatra pe alocuri, ce duce spre manastire.

  Este o zona cunoscuta si te poate indruma oricare localnic.

 5. ana balan says:

  De curand am primit un email de la o colega cu imagini ale manastieii Caraiman precum si comentarii despre cum a luat fiinta aceasta manastire. Imi doresc ca in aceasta vara sa pot ajunge si eu la aceasta manastire.

 6. SARARU SIMONA says:

  este un loc divin,uiti de toate relele ce te inconjoara,iti da o liniste sufleteasca extraordinara,simti o liniste in suflet si simti ca esti protejat in acest loc si ca poati pleca de acolo cu sufletul impacat si mai ales mai curat ,,eu una asta am simtit,sper sa ajung cat mai des .chiar daca ieri pe 24 iunie am fost pentru prima oara.doamne ajuta tuturor ce ajung in acest locas sfant

 7. ANA says:

  CRUCEA CARAIMAN

  PE MUNTE SUS IN CARAIMAN,
  CRUCEA DOMNULUI ESTE INALTATA,
  DE ANI CA SA PAZEASCA,
  SI-N LUMINA ACUM ESTE IMBRACATA.

  LA FIECARE SARBATOARE,
  CU DRAGOSTE TOTI SA-NALTAM,
  PE CER A NOASTRA CRUCE,
  DE LUMINA SI NADEJDE.

  SI DOMNUL DIN AL SAU TRON,
  CU HAR NE LUMINEAZA CALEA,
  PENTRU A PASII PE-AL VIETII DRUM,
  IN PACE SI INTELEPCIUNE.

  AMIN

 8. mihaela says:

  merita vizitata este un loc divin .

 9. movila sandica says:

  Sunt mama si am un baietel pe nume Denis Alexandru de 7 ani, acum trei ani facand niste analize baietelului tot mereu ii iesea analizele la glicemie mari,170,169 etc. Acum speriata de analize am mers la o doctorita specialista in diabet, dar inainte sa merg la spital, inainte cu o zi adica intr-o duminica am mers la manastire cu ce-l mic si ne-am rugat cum am simtit noi mai bine la copac si la bunul Dumnezeu si la toti sfintii, cu speranta ca ne va auzi cineva greutatea pe care o purtam in mine ca mama. Eram o mama distrusa, nu stiam cum ma numesc, dar minunea a fost imediat in ziua de marti cand dar i-a facut un set de analize mai amanuntite, si i-a provocat glicemia, iar copilul meu nu avea semne de boala in el. Cred in manastire merg mereu si daca as putea as sta acolo cu zilele, se fac minuni Dumnezeiesti, mergeti si nu veti regreta,dar cu multa credeinta.
  DOAMNE AJUTA

 10. veronica rachita says:

  APROAPE IN FIECARE LUNA MERG DIN 2005,CIND MI-AM LUAT O CASUTA IN POIANA TAPULUI. DIN 1999 AM PASIT PTR PRIMA OARA IN CURTEA MANASTIRI,PLEC DIN MANASTIRE CU ENERGIE POZITIVA.ACOLO L-AM CUNOSCUT SI PE PARINTELE GHERASIM, DAR NU L-AM MAI VAZUT IN MANASTIRE,TARE AS VREA SA AFLU LA CE MANASTIRE E. Veronica 04/01/2012

 11. carmen.udrea says:

  doresc putere sanatate parintelui si sa se roage si pentru mine pacatoasa si apropiatilor mei si sa dispara ura din sufletele lor si sa lase orgoliul si mandra la oparte si diferenta de clasa sociala amin

 12. aura says:

  In dec 2009 ,eu si sotul meu ne-am facut juraminte de credinta la altarul Manastirii Caraiman.Dupa nici doua luni el m-a parasit pe mine si pe copii plecand si incepand o relatie cu alta femeie.Ba mai mult de atat m-a tarat intr-un proces de partaj care nici acum nu s-a terminat si la care aproape ca nu mai pot face fata.In tot acest timp el a trait dupa pofta inimii iar eu sunt pentru copii si mama si tata NU STIU DECAT MUNCA DE DIMINEATA SI PANA NOAPTEA TARZIU.Ma rog in continuare la Dumnezeu sa fie bine si pentru mine si copii .Oare credeti ca Dumnezeu m-a uitat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>