Omul este o structura energetica

,,Eu stiu ca Dumnezeu exista, restul sunt amanunte” (Albert Enstein)

Pentru a ne intelege pe noi, viata care o traim si ce este in jurul nostru, ar fi de dorit ca stiinta si ceea ce exista dincolo de ea sa conlucreze impreuna, iar noi sa ne aplecam studiul asupra ambelor situatii. Din fericire marii oameni de stiinta ai lumii inteleg ca acolo unde stiinta nu are sau nu poate da raspunsuri intervine metafizica. Din pacate acesti oameni sunt foarte putini.

Exista doar energie

Ne-am nascut, am crescut si am fost educati in spiritul materiei si este firesc sa percepem viata ca fiind materie – ,,Esti materialist(a)! ”. Tot ceea exista in Univers (stele, galaxii, planete, fiinte etc) inseamna energie, un camp de energie. Tot si toate sunt formate din energie. Cele 5 simturi ale noastre nu pot observa decat materie, adica doar energiile joase, care nu sunt altceva decat vibratiile campului de energie universala. Daca luam ca exemplu apa, putem observa cum aceasta energie se poate transforma in apa, in gheata, dar si in aerul pe care il respiram si pe care desigur nu il sesizam. Toate aceste trei stari sunt manifestari ale energiei, insa la densitati diferite. In cazul ghetii, vibratiile energetice sunt foarte joase si o percepem ca pe materie, la fel si apa.

Campul de energie universala

Acest camp are rolul de a transporta energia. El mai poarta denumirea si de superstring sau superstringuri, fiind alcatuit din particule ce sunt mai mici decat orice particula, inclusiv decat atomii si care particule, se intind in tot spatiul. Desigur ca aceste particule nu le putem sesiza, ele avand o miscare continua si vibratorie. Putem asemana acest camp, sau superstring cu valurile marii, care se misca continuu.

Omul ca structura energetica

Este cunoscuta celebra formula a lui Einstein E=mc2; E = energia, m = masa, c = viteza luminii. El a vrut sa demonstreze ca masa nu este altceva decat forma a energiei, adica materia nu poate exista fara energie si amandoua apartin campului de energie universala. Explicatia pe scurt ar fi urmatoarea: Viteza luminii este o constanta, (un numar) si cu cat masa creste cu atat cantitatea de energie ia proportii. Sa ne gandim la un obiect care are o anumita masa. In structura acelui obiect este o cantitate de energie cu atat mai mare cu cat masa acestuia este mai mare. Adevarat este ca nu putem vedea cu ochiul liber aceasta energie vibratorie.

Noi trebuie sa intelegem existenta campului de energie universala care reprezinta generatorul ce furnizeaza energia, sau vibratiiile din care existam noi si intreg Universul. Stiinta prin Albert Einstein a demonstrat existenta a doua vieti, una materiala pe care o decelam noi cu simturile noastre si care tine de legile fizicii si o alta viata supusa unor legi pe care inca nu ne sunt pe deplin clare sau chiar nedescoperite. Einstein a fost unul dintre acei invatati ai lumii care au crezut ca acolo unde stiinta se opreste, exista Dumnezeu. Si daca totul este energie, si corpul nostru fizic este energie. Reprezentam o structura energetica intr-un trup fizic.

Un răspuns la „Omul este o structura energetica”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.