Salutare tuturor si bine v-am regasit din nou in episodul Revizii tehnice Nissan Juke 1.5 dci. Discutam aici despre uleiul pe care l-am folosit la primul schimb de ulei pe care eu l-am facut decat am cumparat ,,Ratusca cea urata” (Nissan-ul) asa cum i-l alinta sotia.

In acest articol am sa va spun ce tip de filtre am folosit eu pentru Juke-ul meu atunci cand am mers la revizie pentru schimbarea filtrelor si uleiului de motor. Asadar am contactat o firma de distributie consumabile (apelez la ei de multi ani) si le-am spus ca doresc urmatoarele:

filtru de motorina : aici poti solicita fie filtrul original fie unul aftermaket (UFI). Eu l-am ales UFI si datorita pretului care este la jumatate din cel original. Inainte de a-l comanda am vazut ca acest tip de filtru este folosit si de service-urile din strainatate.

– filtru de ulei : Mann – codul produsului este W 7032. Dai o cautare pe Google si tastezi  w 7032.

– filtru de polen (habitaclu) : Mann – codul produsului este CU 1629.

– filtru de aer : Mann – codul produsului este C 2329

Acestea sunt toate filtrele folosite de mine pentru a le inlocui pe cele uzate de Nissan-ul meu. Ceea ce am scris aici este experienta mea personala care doresc a fi o orientare a ta, insa cel care decide ce consumabile sa folosesti tu, este o decizie pe care o vei lua personal.

Intr-un articol viitor am sa va spun experienta mea cu service-urile atat de reprezentanta cat si cele particulare care sper sa va fie de folos.

Aventura Juke, continua!