Revizii tehnice Nissan Juke 1.5 dci – filtre ulei, motorina, polen, aer

Salutare tuturor si bine v-am regasit din nou in episodul Revizii tehnice Nissan Juke 1.5 dci. Discutam aici despre uleiul pe care l-am folosit la primul schimb de ulei pe care eu l-am facut decat am cumparat ,,Ratusca cea urata” (Nissan-ul) asa cum i-l alinta sotia.

In acest articol am sa va spun ce tip de filtre am folosit eu pentru Juke-ul meu atunci cand am mers la revizie pentru schimbarea filtrelor si uleiului de motor. Asadar am contactat o firma de distributie consumabile (apelez la ei de multi ani) si le-am spus ca doresc urmatoarele:

filtru de motorina : aici poti solicita fie filtrul original fie unul aftermaket (UFI). Eu l-am ales UFI si datorita pretului care este la jumatate din cel original. Inainte de a-l comanda am vazut ca acest tip de filtru este folosit si de service-urile din strainatate.

– filtru de ulei : Mann – codul produsului este W 7032. Dai o cautare pe Google si tastezi  w 7032.

– filtru de polen (habitaclu) : Mann – codul produsului este CU 1629.

– filtru de aer : Mann – codul produsului este C 2329

Acestea sunt toate filtrele folosite de mine pentru a le inlocui pe cele uzate de Nissan-ul meu. Ceea ce am scris aici este experienta mea personala care doresc a fi o orientare a ta, insa cel care decide ce consumabile sa folosesti tu, este o decizie pe care o vei lua personal.

Intr-un articol viitor am sa va spun experienta mea cu service-urile atat de reprezentanta cat si cele particulare care sper sa va fie de folos.

Aventura Juke, continua!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.