Romanie aduna-ti copiii !

Ei sunt putini si (uniti) conduc Romania asa cum doresc. Astazi Romania este a lor, transformata in mosie. Ei fac legile si aleg daca sclavii, adica cei multi, dar DEZBINATI, raman pe plantatia lor, sau pleaca. Dar ei tot aici raman, iar tu iei calea strainatatii!

Ei au puterea, dar tu le-ai dat-o. Cum? La vot. Ai stat in casa, ai baut spritul la terasa, ai facut poze de la balcon, ai plecat la mare in Bulgaria, adica ai fost indiferent. In plus mi-ai ras in nas cand am fost batuti in Piata Victoriei, am fost alergati, gazati si umiliti. Ti-am dat telefon si tu m-ai intrebat: ,,dar ce-ai cautat acolo?’’

NOI cei multi (DEZBINATI), suntem imprastiati in toate colturile lumii, fiecare cu interesul lui, cu orgoliile lui, chinuiti, munciti si infometati de altii. Emigrant, Imigrant, migrant. Toate la un loc. Familii dezorganizate, copii crescuti de bunici, ura, invidie, lacomie, saracie, anafalbetism.

Ai lasat saracia si ai plecat. Ai ajuns in strainatate si fuge roman de roman. Eviti sa vorbesti romaneste, ocolesti romanii, nu vrei sa se stie ca esti roman. Ai ajuns sa-ti vinzi aproapele strainilor pentru un pumn de arginti.

Romania un popor de HOTI, TRADATORI si LASI

Romanie chiar asa sa fi tu? Ultimii 30 de ani cam asta spun. Dar chiar asa om fi toti?

Romanie oare esti pierduta definitiv?

Esenta, spiritul vostru, crezul fiecaruia dintre voi ca Romania este a voastra unde este oameni buni ?! Romanie tu esti o sclava, esti sluga unor boieri care spun ca atunci cand vor, se p..a pe tine?!

Romanie eu sunt un vot, tu esti un vot, el este un vot! Noi suntem ROMANIA! Romanie tu esti a noastra!

NUMAI IMPREUNA VOM REUSI!

Acum cel mai greu lucru pentru noi este sa ne unim. Dupa 24 de ani de comunism si 29 de ani de asa zisa democratie (sclavagism in propria tara) am ajuns sa nu mai ne incredem nici in aerul pe care-l respiram. Este atat de dificil si dureros sa ne unim precum chinurile pe care le suporta femeile atunci cand aduc pe lume un copil. Femeile lupta 9 luni de zile, indura multe de-a lungul acestei perioade, dupa care stiu ca le asteapta durerile facerii, insa la final bucuria de a fi mama nu are egal in aceasta existenta pamanteasca. Numai mama sa nu fii si sa-ti aduci aminte de copilul tau din COLECTIV!!

Ce trebuie facut Romanie?
Fiecare dintre voi sa inceapa sa aiba incredere in el, in forta lui interioara care ii spune ca numai impreuna vom reusi. Tu ai un singur vot, dar uniti avem milioane de voturi.

Romanie, ai ajuns la capatul puterilor, sleita si ostoita intr-un desert pustiit cand esti gata sa-ti dai sfarsitul. Dar noi nu te vom lasa prada hienelor. Vom pune fiecare in parte ultima lui picatura de apa si-ti vom da sa bei astfel incat sa prinzi putere. Esti frumoasa si te-au desfigurat, esti bogata si te-au furat! Romanie tu ne-ai nascut, acum a venit vremea noastra sa avem grija de tine!

Acum este momentul ca impreuna sa demonstram ca vrem si ca noi cei multi putem sa schimbam. Important este sa avem un obiectiv comun, sa stim ce ne dorim, sa stim unde vrem sa ajungem si sa actionam.

Cum? Prin noi insine si nu asteptand de la altii. Nu astepta pe nimeni, incepe tu sa faci cate un pic, cate un pic. Implica-te, actioneaza, demonstreaza, arata. Daca tu nu vrei sa faci nimic nici cel de langa tine nu va face nimic. Demonstreaza intai tu ca vrei si ca-ti doresti. Iar cel de langa tine te va urma. Arata-ne exemplul tau si noi te vom ajuta, te vom sprijini.

Romanie aduna-ti copiii!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.