Secretele Universului; omul marele secret

Stiinta a avut, are si va avea un rol deosebit in aflarea unor adevaruri si solutii pentru omenire. Eforturile facute de cercetatori de renume sunt imense. Ore, zile, luni, ani petrecuti in laboratoare ultrasofisticate si burdusite de supertehnologii. Basmele, povestile, gandirile inteleptilor sunt mult mai simple si mai pe intelesul multora dintre noi.  Secretele universului nu vor fi cunoscute niciodata.
Omului nu i-au fost date aceste secrete sa le detina, pentru ca un secret cunoscut de doi, nu mai este un secret. Dar oare ele exista ?

Omul – marele secret

Cand discutam despre secrete ne gandim la cine stie ce mari descoperiri, insa nu privim la noi insine. ,,Stai cu un om toata viata si nu-l cunosti”. Iata o fraza pe cat de simpla, pe atat de misterioasa. Insasi omul este un mare secret si ar trebui sa incepem sa ne descoperim pe noi insine, sa ne cercetam pe noi si pe urma pe cei din jurul nostru si apoi Universul. Sa ne bucuram atunci cand vom gasi secretele din interiorul nostru si apoi pe cele ale planetei.

Energia si evenimentele de viata

Anumite evenimente de viata iti dau atat clipe de bucurie cat si de tristete, pe care ar trebui sa le intelegem la adevarata lor dimensiune si pana la aparitia lor chiar si ele sunt secrete. Ne bucuram doar de cele frumoase, dar ne intristam de cele neplacute si spunem: ,,De ce tocmai mie?”. In functie de starea si trairile fiecaruia incepem sa punem intrebari si sa cautam raspunsuri. Experimentul stiintific de la Geneva din septembrie 2008 a determinat si el amplificarea acestor intrebari si raspunsuri, iar cuvantul cel mai des pronuntat a fost energie. Legatura dintre energie si evenimentele din viata noastra o reprezinta faptul ca tot ce exista in lume este energie, un camp de energie universala.

3 răspunsuri la „Secretele Universului; omul marele secret”

  1. Omul mai inti de toate, trebuie sa isi gaseasca forta interioara,si sa isi cunoasca capacitatile si forta mentala si spirituala.Si deabia atunci cind va dobindi aceste calitati cu adevarat va fi lasat de acea „forta” a universului, sa-i cunoasca cu adevarat tainele si secretele.Dar omul chiar daca in realitate vrea sa isi descopere forta interioara si spirituala in SUBINCONSTIENTUL sau nu vrea cu adevarat, el trebuie sa dobindeasca puterea de concentrare cea ce nu este foarte usor. Dar este posibil.Cu toate acestea am reusit sa inteleg un proverb. OMUL DIN CE INVATA SI SE CULTIVA MAI MULT, ISI DA SEAMA CA NU STIE MAI NIMIC, Incercati sa dezlegati acest proverb si veti vedea ca este foarte adevarat.Si incercati sa fiti mult mai buni cu cei din jur, caci numai asa vom putea avansa cu adevarat

  2. Sincer mi-ar placea sa port anumite discuti despre acest subiect cu anumite persoane dar din pacate in ziua de azi sincer sunt prea putine persoane cu care sa poti vorbi deschis despre anumite lucruri .De exemplu, daca intri cu cineva intrun subiect din asta ori te crede beat ori nebun . Asa ca iti vezi de treaba ta si asta e poate vom avansa si noi intro alta „ERA”

  3. Cristian, sigur sunt si persoane care isi doresc sa discute subiecte precum cele prezentate de tine. Tocmai de aceea si acest site a fost realizat, pentru a oferi posibilitatea de a dialoga si a stabili intalniri, intr-un cadru benefic, armonios, echilibrat, in care sa putem gasi subiecte placute. Suntem deschisi oricarei propuneri inainte de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.