Home

Arta Relaxarii – este o potecuta pe care sa calci in cautarea drumului asfaltat al transformarii tale intr-un om mai bun.

Arta Relaxarii – este o platforma care iti prezinta idei ce te ajuta sa te cunosti pe tine, sa-ti dezvolti calitatile, personalitatea, caracterul, si abilitatile care vor contribui la schimbarea comportamentului tau.

Arta Relaxarii – prezinta locuri, idei, fapte, realizari ce-ti vor servi ca baza de antrenament pentru tine in aplicarea planului de actiune ce te va aduce mai aproape de obiectivele pe care ti le-ai propus.

Arta Relaxarii – te indeamna sa te urnesti din loc, sa te misti, sa gandesti, sa citesti carti, sa schimbi.

Arta Relaxarii – nu cunoaste pasii siguri care fericire, succes si sanatate. Nu are retete si formule de imbogatire instantanee.

Arta Relaxarii – incearca sa-ti explice ca trebuie sa descoperi singur, sa experimentezi. Toate exemplele sa fie un block start pentru tine si nu finish-ul. Astfel vei percepe gresit informatiile pe care le ai la dispozitie si la final vei descoperi ca reteta nu este si pentru tine.

Arta Relaxarii – stim ca este foarte simplu sa gasesti o reteta a succesului si sa o aplice punct cu punct si sa iei de-a gata formula succesului. Nimeni si nimic nu-ti va garanta ca vei castiga si ca vei fi lipsit de bucuria de a descoperi singur si de a te bucura de succesul tau ramanand astfel dezamagit.

Arta Relaxarii – iti ofera un punct de plecare in expeditie, o harta. Traseul ti-l alegi singur.

Important pentru tine sa inveti sa ai succes si sa fii traiesti fericit. De fapt nu acesta ti-e scopul?

Dincolo de orice ai o singura viata, si fiecare clipa care trece, inapoi nu se mai intoarce.

Ideea de baza este ca prin ceea ce citesti, gandesti si actionezi sa devii mai bun.

Sigur ca exista oameni care au avut succes folosind si aplicand toate acestea. Insa succesul nu a functionat la toti. De ce? Pentru ca suntem diferiti!

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>