Home

Despre Arta Relaxarii

– este o IDEE sugerata cu multi ani in urma si creata in ascopul de a ma si de a relaxa. Ea isi propune sa scoata la suprafata valorile, oamenii minunati, fapte si locuri care ne pot face viata mai frumoasa.

Gandurile exprimate in articolele site-ului reprezinta punctele mele de vedere, asa cum le consider eu. Poate ca este buna, poate ca nu este buna fanta care lumineaza randurile articolelor. Poti aduce tu lumina calda a cuvintelor tale, a parerilor, constatarilor, judecatilor tale de valoare doar in forma care nu jigneste absolut pe nimeni.

Arta Relaxarii – o idee de a nu discuta si nu comenteaza politica.

Arta Relaxarii – este o locul ideilor care te ajuta sa te cunosti pe tine, sa-ti dezvolti calitatile, personalitatea, caracterul, abilitatile si trasaturile care vor contribui la schimbarea comportamentului tau.

Arta Relaxarii – prezinta locuri, oameni, fapte si pasiuni

Arta Relaxarii – nu cunoaste pasii siguri care fericire, succes si sanatate. Nu are retete si formule de imbogatire instantanee.

Arta Relaxarii – incearca sa-ti explice ca trebuie sa descoperi singur, sa experimentezi. Toate exemplele sa fie un block start pentru tine si nu finish-ul. Astfel vei percepe gresit informatiile pe care le ai la dispozitie si la final vei descoperi ca reteta nu este si pentru tine.

Pe scurt: Arta Relaxarii este locul in care scot la iveala creativitatea mea ascunsa.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.