i slept with my ex an now i want him back
how to give a ex boyfriend their things back
win back ex gf after you broke it off
how to get your ex boyfriend back from his girlfriend
how to get my partner back

Din vechi timpuri oamenii au fost preocupaţi de magia sunetelor. Mai intai au studiat sunetele provenite din natura: suierul vantului, susurul apei, explozia fascinanta a tunetului, ciripitul pasarilor etc.

Apoi, au inceput sa recreeze sunetele. Au invata

how to get the old you back, ways to win back your ex boyfriend after he dumps you.

i got him back now what

can text your ex back help if you have not broke up

getting your girlfriend back

need help getting my ex girlfriend back

wifeback

should i callmmy ex after 2 weeks

how to make ex bf to love me again

how to get a ex girlfiend

how to win back after break up

do i miss my ex quiz

How to get the ex boyfriend back

i was in a relationship for two months we had breakup many a times but i want my guy to be back what shall i do

how to grt a girl back

what to do to get back with your ex

how to win love of ex girl friend

simple ways to get my exgirlfriend back

is it possible to get my ex husband back

ways to win him back

how to win me ex back
t sa fluiere, sa ,,loveasca” anumite obiecte iar in final, au creat instrumente care produc sunete: naiul, fluierul, vioara, orga, sintetizatorul etc.

Prezentam in continuare o alta modalitate care foloseşte sunetele in scopuri benefice, veche de peste 400 de ani, provenind din Japonia. Japonezii continua si acum traditia inaintasilor, chiar dacă Occidentul isi pune amprenta asupra intregii Asii. Traditia este pastrata la loc de cinste. In acest mod se pastreaza viu, SUFLETUL NEAMULUI JAPONEZ  si de aceea nu trebuie sa ne mire cum reusesc sa fie mai mereu printre primii.

Japonezii au fost impresionati de sunetele produse de apa. Au ascultat cu atentie sunetele produse de apa in cadere. Au constatat ca ele au efecte benefice asupra fiintei umane. Prin revelatii divine, au conceput o metoda originala de relaxare şi vindecare.

Metoda de relaxare si vindecare

Aceasta metoda consta in construirea unor vase de diferite marimi confectionate din diverse materiale (lut, ceramica, alama, argint, aliaje, etc.). Fiecare vas este construit respectand detaliile (tinute secret) date de inaintasii lor. Dacă se loveste vasul, el trebuie sa emita un anumit sunet. Vasul este asezat in locul calculat după metoda Feng-Shui, de obicei in celebrele ceainarii traditionale sau in mirificele lor gradini. Este adus un jet de apa, ca un paraias care picura in interiorul vasului sau pe el. Aceste picaturi, in cadere, creeaza  sunete miraculoase.

Spiritul modeleaza materia

Aceste sunete Rezonează cu tainicele Energii Benefice din Macrocosmos. Sunetele au efecte Spirituale si terapeutice. Aici este cazul sa subliniem faptul că INTOTDEAUNA EFECTELE SPIRITUALE SUNT VINDECATOARELE  TRUPULUI. Cu alte cuvinte, SPIRITUL MODELEAZA MATERIA si nu invers.
Si astazi se mai practica in Japonia, in anumite ceainarii sau gradini private aceasta arta purtand numele de SUIKINKUTSU; oamenii intra in ceainarie, unde are loc tainicul ritual al ceaiului. In aceste incaperi se afla asezate anumite vase. De undeva de sus cade cate o picatura de apa in sau pe vase. In timpul ritualului ceaiului se aud sunete fascinante, care trezesc in interiorul fiintei tainice Rezonante subtile.

De asemenea se pot vizita diferite gradini care sunt dotate cu asemenea efecte audibile.

Incercati aceasta metoda

Chiar dacă  nu cunoasteti detaliile legate de dimensiunile si materialul din care sunt construite vasele, puteti incerca aceasta metoda acasa. Alegeti un vas. Loviti-l usor cu degetul. Daca vi se pare că produce  un sunet placut asezati-l in chiuveta sub robinet. Probati pana gasiti vasul care produce cele mai placute sunete. Dati drumul la apa, in asa fel incat sa cada si ss produca sunete. Apoi va asezati pe un scaun stand cu coloana vertebrala dreapta. Consacraţi această experienta lui DUMNEZEU TATAL.

Fiti atentţi la sunetele produse de picaturile care cad in/pe vas. Cu cat sunteti mai atenti, cu atat sunetele vor lua o amploare mai mare. Sunetele se vor modifica pe masura ce vasul se umple. Nu trebuie să faceti nimic. Lasati sunetele sa-si faca treaba. Pur si simplu ascultati. Rezultatele vor fi pe masura .
Iata o exemplificare: