Totul s-a oprit ca la un semnal

Pana prin martie 2020, pentru noi toti, totul era important, incepand cu mersul prin mall si terminand cu vizitarea unui showroom auto. Astazi mai toate acestea parca si-au pierdut insemnatatea, sensul.

La inceput am gandit ca este un simplu virus, o raceala care va trece, dar acum incep sa-mi pun serioase intrebari despre aceasta terra afectata de ceva parca mai infricosator decat mi-am putut inchipui.

In istoria citita de mine asa ceva nu s-a mai intamplat niciodata. Ce ma framanta este faptul ca la un semn (al cui oare?) totul s-a oprit. Pur si simplu intregul mecanism al omenirii s-a gripat si se transforma in ceva ce nimeni nu stie.

Nu o data am avut contrarii pe seama faptului ca stiinta este foarte evoluata, le stie pe toate si in orice moment poate gasi un antidot. Ei bine uite ca realitatea este cu totul si cu totul alta. Bezna este mai adanca decat vrem noi sa credem. Intamplator? Nu, nimic nu este intamplator in aceasta viata pamanteasca!

Eu sunt sceptic intr-o revenire degraba a lucrurilor la normalul de dinainte de anul nou. Intuiesc schimbari fundamentale in tot si in toate. Partial va mai fi ceva ca pana acum.

Distantarea sociala

Hei, acesta este lucrul care ma infierbanta si-mi da fiori. Clipele ce urmeaza dupa ce m-am imbracat si mi-am luat cheile masinii sa plec ma incrunta. Sunt momentele in care trebuie sa scriu acea mizerie de declaratie de parasire a locuintei. Pur si simplu simt ca ma sufoc, ca mi se innoureaza perspectivele zilei. Spun asta ca ma reintorc in timp, in zilele cand armata era obligatorie, stateam din cauza unor tembeli in cazarma luni de zile fara a o parasi. Ne izolau de lume, ne distantau de oameni si de ceea ce ne inconjura. Toti eram disperati sa iesim, sa parasim unitatea cersind pur si simplu un bilet de voie. Si totul era la mana unui neghiob de comandant de pluton! Identica mi se pare situatia cu mici influente.

Traim in acea lume in care s-a rasturnat totul peste noapte cu fundul in sus.
Dintr-o data s-a facut liniste, o liniste tare suspecta, dar oare a fost o eroare?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.