La reprezentanta Nissan Sibiu se face diferenta

V-am povestit in articolul Tester pe Nissan. Soc si groaza experienta de 4 luni de zile umbland doar prin reprezentante Nissan (Bucuresti, Targu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Brasov, Sibiu) pentru a gasi pe cineva care sa stie cu ce se ,,mananca” Nissan Juke.

Cand spui reprezentanta zici WOW! Merg la cei mai buni cunoscatori si totul o sa fie ok. Dar asta intr-un alt articol.

Intr-un final dupa treziri de dimineata, la ore matinale ca deh, te-au programat la ora 9 dimineata si Bucuresti sau Sibiu nu este chiar la doi pasi, ajung la Sibiu – Transilvania Automobile. Cei de acolo in speta seful de atelier pe numele lui Adrian Bota foarte increzator in rezolvare, eu sceptic, nomal nu? Masina intra pe mainile domnului Ovidiu Muntean care intr-adevar a avut atitudinea unui profesionist.

Ce inseamna atitudine de profesionist
M-au chemat la masina explicandu-le intregul istoric, ce s-a intamplat, cine, cum etc. Dupa aceea masina a fost verificata ca la carte, nu doar ici colo hai sa ne dam cu presupusul asa cum s-a intamplat in majoritatea reprezentantelor. Fac o mica paranteza dar in Bucuresti la Badsi chiar a fost jenanta situatia. ,,Cred ca trebuie schimbat parbrizul, poate este senzorul de ploaie”, ,,dar poate schimbam si maneta”!

Ei bine la Sibiu nu s-a pus niciodata problema asa. Pur si simplu au testat-o cap coada, s-au facut masuratori, au verificat toate posibilitatile. Dupa aproximativ 2,30 ore mecanicul ma cheama si-mi spune ca masina este gata! Pur si simplu nu-mi venea sa cred.

Am mers impreuna cu profesionistul Ovidiu Munteanu si mi-a explicat tot ce a facut, pas cu pas (ce a verificat, ce a masurat, unde a fost problema, mi-a facut proba sa vad ca functioneaza totul, mi-a explicat de ce s-au intamplat toate aceste lucruri etc.) Si ca supriza placuta sa fie totala, dupa ce am achitat costul reparatiei mi-au fost inmanate documentatiile care reprezentau parametrii functionali dupa reparatie ai masinii, adica tot ce indica testerul la momentul respectiv si recomandari.

Pasiune
La Ovidiu Munteanu am vazut intr-adevar pasiune in tot ceea ce face. Nu s-a grabit, a verificat tot ce trebuia pentru depistarea defectului fara supozitii sau propuneri de schimbare a soferului asa cum se intampla in multe cazuri. Drept urmare recomand tuturor celor care detin autoturisme Nissan si care doresc sa mearga la Sibiu la reprezentanta sa o faca cu incredere. Chiar daca sunt 2 ore de mers cu masina, dar merita din plin.

In comparatie cu cei de la Euro Motor care efectiv lasa impresia ca ai intrat pe mosia lor si nu le-ai platit, la Sibiu se face diferenta din multe puncte de vedere. Ca urmare nu recomand absolut deloc reprezentanta Nissan din Brasov!

Felicitari Sibiu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.